סרטן ערמונית

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

02/01/2012 | 12:43 | מאת: פרחיה

שלום, מדובר בגבר בן 73.לפני כ4 שנים הובחן סרטן בערמונית.הוא עבר 42 הקרנות ומאז הוא בביקורות תקופתיות אצל רופא אונקולוגי.בבדיקות הדם התקופתיות נמצא כי הp.s.a הוא 0.0 לאחרונה נבדק בדיקת u.s בטן ונמצא כי הערמונית מוגדלת-33 סמ"ק האם יש סיבה לדאגה? (התור לרופא הוא בעוד כחודש.) בתודה מראש.פרחיה.

02/01/2012 | 15:28 | מאת: אהובה

פרחיה, נסי לשאול בפורומים אלו: מחלות הערמונית אורולוגיה רפואת משפחה ובלי קשר, אפשר להרים טלפון לרופא ולשאול אם עקב תוצאת הבדיקה יש צורך להגיע אליו מוקדם יותר. כל טוב