יעל רום

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

18/12/2011 | 14:43 | מאת: yaniv

שלום רב בתי בת השנתיים נפלה ביום ד' האחרון בגן ונפצעה מתחת לעין פצע שנוצר כתוצעה משפשוף עמוק. ביום הראשון המקום היה נפוח . מרחתי על הפצע סביור ופולידין. כעבור 24 שעות הנפיחות ואדמומיות ירדה . כל העור באיזור הפצע נראה שהוסר - מה עלי לעשות להחלמת הפצע ולמנוע צלקתץ תודה מראש על טיפולכם בברכה,יניב

18/12/2011 | 23:35 | מאת: אהובה

יניב, אין רופא בפורום זה. ברשימת הפורומים המלאה תוכל למצוא פורומים העוסקים ברפואת עור וברפואת ילדים, ואתה יכול לשאול שם את הרופאים. אבל לפי הבנתי אין תחליף למראה עיניים של רופא, ואת זה אי אפשר לעשות דרך מסך המחשב. אהובה