ערך ויטמין D נמוך

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

16/12/2011 | 10:48 | מאת: מוטי ל.

שלום דוקטור. אני חולה סוכרתי זה מספר שנים. לאחרונה לא הרגשתי טוב ( כאבי בטן בבטן עליונה ) ונשלחתי לעשות בדיקת דם, שם נמצא שערך ויטמין D שלי ברמה של 21.6 כאשר הטווח 250-75. האם ערך זה מצביע על מצבי הנוכחי במחלת הסוכרת או מחלה אחרת?

16/12/2011 | 13:50 | מאת: אהובה

מוטי, פורומים מתאימים לשאלתך: אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת סוכרת רפואת משפחה כדאי לציין גיל, בדיקות אחרות שנעשו גם כשהתוצאות תקינות, ותרופות שאתה נוטל. כמובן שזה לא בא במקום הסבר מהרופא המטפל שביקש לבצע את הבדיקות. שבת שלום