נטלת מיקרוגינון ללא הפסקה.

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

10/12/2011 | 19:33 | מאת: גילה

שלום . אני נוטלת 2 חפיסות מיקרוגינון ברצף. בסוף החבילה השניה קיבלתי מחזור. שאלתי: 1. מתי להתחיל חפיסה חדשה ?. 2. האם יש גלולה שניתן לקחת ברצף ללא קבלת מחזור (זריקת פרו וארה לא התאימה לי)? 3. האם אין סכנה בנטילת מיקרוגינון ברצף? ומה הזמן שלא כדאי לעבור ברצף הנטילה? תודה ענקית מראש גילה

10/12/2011 | 23:22 | מאת: אהובה

גילה, פורום בנושא גלולות ואמצעי מניעה - http://www.doctors.co.il/forum-3295 פורומים נוספים, תוכלי למצוא אותם ברשימת הפורומים המלאה: רפואת נשים גינקולוגיה ופריון בריאות האישה במקביל - כדאי שתקבלי תשובה/הדרכה מרופא הנשים שלך.. כל טוב

04/02/2019 | 12:53 | מאת: שרון

מתיי מתחילים לקחת את התרופה