עזרה באבחון בעיה והפניה לפורום מתאים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

23/11/2011 | 21:26 | מאת: גל

אני רץ מדי פעם להנאתי, לא בצורה סדירה, ריצות בין 4-5 ק"מ, בסוף כל ריצה שמסתיימת בצורה עצימה יותר (ספרינט) אני חווה חוסר תחושה בלחי שמאל, התופעה לא כואבת ולא מציקה וחולפת לאחר מספר דקות, אני פשוט רוצה להיות בטוח שאין לזה קשר עקיף לזרימת דם לא תקינה או משהו בסגנון, תודה..

24/11/2011 | 01:32 | מאת: אהובה

שלום גל, אין בפורום זה רופא, ולפי הבנתי יש בעיה לאבחן בלי בירור במסגרת יעוץ אישי. לקבלת עצה כלשהי , אני מציעה לך לשאול את הרופאים בפורום "רפואת משפחה", בין היתר בשאלה אם יש צורך להתייעץ עם מומחה כלשהו. http://www.doctors.co.il/forum-1 כדאי לציין גיל, רקע רפואי משמעותי ואם אתה נוטל תרופות כלשהן. מכיוון שמענה בפורומים לא מחליף יעוץ במרפאה, ולו על מנת להסיר ספק, כדאי לדעתי להתייעץ עם רופא משפחה. כל טוב