אסטמה ומכון כושר

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

04/11/2011 | 18:19 | מאת: עופר

הובחנתי כחולה אסטמה קלה מגיל קטן, ואני משרת עכשיו בצה''ל עם פרופיל 45 תקן אסטמה. השאלה שלי היא האם האסטמה יכולה להוות בעיה תוך כדי אימונים (אנא-אירובי=משקולות בלבד ולא אירובי), למרות שההפרעות היחידות שמפעילות אצלי את האסטמה הם ריצה, קור וחשיפה לאבק.

04/11/2011 | 22:09 | מאת: אהובה

שלום עופר, ניתן להפנות את השאלה לרופא בפורום אלרגיה ואסתמה, כאן- http://www.doctors.co.il/forum-25 וגם בפורום "רפואת משפחה". בכל מקרה, לפי הבנתי, חשוב לקבל ייעוץ אישי מרופא שמכיר את כל הפרטים ברקע הרפואי שלך. שבת שלום