שני חיסונים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

29/10/2011 | 17:42 | מאת: שני

שלום בעוד שלושה שבועות יש לי בבית הספר חיסון נגד טטנוס. אמא שלי רוצה מחר שאעשה חיסון נגד שפעת. רציתי לשאול האם מותר לעשות שני חיסונים בחודש ואם כן האם מותר ששניהם יהיו באותה יד.

29/10/2011 | 18:05 | מאת: אהובה

בפורום זה אין רופא ! אתה יכול לשאול בפורום חיסונים לילדים: http://www.doctors.co.il/forum-2588 וגם בפורומים: רפואת ילדים רפואת ילדים - הלל יפה תמצא אותם ברשימת הפורומים המלאה. בלי קשר ולא במקום הפורומים, אני מעריכה שהרופא בקופת חולים יוכל גם הוא לייעץ לך באופן אישי.

29/10/2011 | 18:26 | מאת: אהובה

בכך שפניתי אלייך בלשון זכר.. סליחה