שרירים מתעייפים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

25/10/2011 | 11:05 | מאת: שי

שלום רב, אבא שלי מתלונן מזה כמה שנים על זה שהשרירים שלו מתעייפים. אפילו לאחר הליכה של 3 דקות. מדובר רק בשרירי הרגליים(בעיקר תאומים וארבע ראשי) והישבן. בשאר הגוף הוא פעיל, עובד ונמרץ מאוד. הוא בן 69 לוקח כדורים של לחץ דם, וכולסטרול. לפי בדיקות דם אחרונות יש לו קצת סוכר. הוא עשה בדיקה של כלי דם והכל תקין. הוא ממש הולך כמה דקות והשריר כבר מתעייף. הוא טוען גם שלפעמים הוא מזיז את הקרסול כשהוא יושב ואז השריר התאומים נתפס לו. ממש מתקשה. ואז משתחרר לאחר דקה. האם יש טיפול כלשהו \ בדיקה כלשהי שאפשר לעשות ? מה יכול להיות הגורם ? אני מדגיש שבפלג גופו העליו הוא חזק ואיתן, הוא עובד כנהג משאית, ועובד כשהו בבית במחסן שלו בדברים פיזיים רבים. תודה רבה !

25/10/2011 | 12:02 | מאת: אהובה

שי, ניתן להפנות את השאלה לרופא בפורום "רפואת משפחה"- http://www.doctors.co.il/forum-1 אני חושבת שכדאי שתרשום אלו תרופות הוא נוטל, כי לפעמים יש תופעות לוואי או השפעה כלשהי של תרופה . כל טוב