שאלת התייעצות

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

16/10/2011 | 12:50 | מאת: רונה

שלום אני בת 28 בריאה. בדיקות דם לאחרונה תקינות. תק' ארוכה אני מרגישה שאני לא נושמת..גאילו אין לי מספיק אויר. לפני שנה התייעצתי עם אגג שאמר לי שאני נושמת 80% מהאף ואם לא מפריע לי שאמשיך לחיות ככה. בנוסף סובלת משרירי קדמת חזה וגב עליון תפוסים והאורתופד הפנה אותי לפיזותרפיה ואמר שזה משפיע על הנשימה.. אני גם גגה חרדתית ובגלל שמרגישה ככה זה עוד יותר משפיע על תפקודי היומיומי.. רציתי לדעת אם זו הסיבה ואולי כדאי לפנות בכל זאת לרופא ריאות או מישהו לבדיקת נשימה כדי להיות רגועה? אשמח לדעת למי לפנות..

17/10/2011 | 22:10 | מאת: אהובה

שלום, ניתן להפנות את השאלה לרופאים בפורום "רפואת משפחה"- http://www.doctors.co.il/forum-1 כל טוב