הפרה של האיזון ההורמונאלי

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

22/06/2011 | 09:16 | מאת: רונן

אני סובל מבעיה פונקציונאלית משולבת של תשישות כרונית, הפרעות שינה, חוסר ריכוז, וירידה בחשק המיני ובתפקוד המיני. שללתי קיומן של מחלות מין ובדיקות הדם הכלליות הרגילות תקינות. הייתי מעוניין לערוך בירור מקיף ביותר של תפקוד המוליכים העצביים במוח ברמה ההורמונאלית - סרוטנין, גאבא, דופאמין ואצטיל כולין וגם לבדוק באופן יסודי את תפקודן של הבלוטות - יותרת המוח, יותרת הכליה, האדרנל וכל דבר אחר היכול להשליך על ההפרה של האיזון ההורמונאלי. תוכלו להגיד לי לרופאים מאילו סוגי התמחות עליי לגשת? האם זה נוירו אנדוקרינולג או אנדוקרינולוג או מישהו אחר? אילו סוגי בדיקות באות בחשבון? תודה מראש!

23/06/2011 | 15:02 | מאת: אהובה

שלום רונן, אין רופא בפורום זה! אני מציעה לך לקבל עצה /תשובה מרופא, למשל בפורומים אלו: http://www.doctors.co.il/forum-571 http://www.doctors.co.il/forum-4762 ואולי גם בפורומים בתחום הנוירולוגיה תוכל למצוא אותם ברשימת הפורומים המלאה באתר. וכן להתייעץ עם רופא המשפחה שלך שמכיר את הרקע בכלולותו. כל טוב