האים עגיל בגבה זה מסוכן

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

09/06/2011 | 22:41 | מאת: מארק

שלום שמעו אני לא מבין בזה אבל אמא שלי אומרת שזה מקום רגיש ויש שם עצבים אז אים מישהו שמבין בזה יעזור לי ויגיד לי אים זה מסוכן

10/06/2011 | 23:45 | מאת: אהובה

שלום מארק, אני לא רופאה , ועל סמך הידוע לי - אני מבינה את הדאגה של אמא שלך. בכל פעולה רפואית יש סיכון מסויים.. הנה ציטוט מתשובה של רופא עור באחד הפורומים , שנשאל לגבי עגיל בגבה: "הסיכונים יכולים להיות החל מזיהום מקומי , אי סבילות של העור לעגיל וכלה בהשארת צלקות לאחר הוצאתו. בברכה ד"ר שלקוביץ " ^^^^^^^^^ כדי לקבל תשובה נוספת מוסמכת מרופא, אתה יכול לשאול בפורומים אלו: - רפואת משפחה - מחלות זיהומיות - רפואת עור ומין ואפשרות נוספת - לשאול את הרופא שלך בקופת חולים.