תואר שלישי ברפואה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

25/04/2011 | 14:06 | מאת: אוסנת

באיזה אותיות אנגליות מסמנים תואר של אדם שסיים תואר שלישי ברפואה? למשל M.D זה תואר ד"ר של מי שסיים לימודי רפואה כלליים.

25/04/2011 | 23:17 | מאת: אהובה

שלום אוסנת, לפי הידוע לי... (אינני רופאה) תואר של מי שסיים לימודי רפואה - M.D = דוקטור לרפואה = Medical Doctor. בהמשך חלק ניכר מהרופאים מתמחים בתחום ספציפי, ומוגדרים כמומחים ברפואה פנימית, באורתופדיה וכד'. עדיין התואר נשאר M.D ומצוין בנוסף תחום ההתמחות. גם כשחלק מהם בהמשך מקבלים תואר פרופסור, מוסיפים וכותבים:Prof. M.D את יכולה לכתוב בגוגל: תארים אקדמיים אהובה