האם המוצר החדש של "ME" תקני לשישמוש בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

27/03/2011 | 17:43 | מאת: M.A.

שלום בתי בת שבע וחצי וסובלת שיעור יתר...(שבעיקר מפריע לה ) רציתי לדעת האם אפשרי להשתמש במוצר בגיל כו צעיר והאם יש אישור ש הFDA

27/03/2011 | 22:50 | מאת: אהובה

שלום, אין רופא בפורום זה! לא מוכר לי המכשיר, ובכול מקרה - לדעתי כדאי להתייעץ בעניין עם רופא ילדים, ו/או רופא עור, ואולי אף עם רופא ילדים כזה שהתמחה ברפואת עור לילדים. ניתן לשאול בפורומים העוסקים ברפואת ילדים ובפורום העוסק ברפואת עור ומין, כאן בדוקטורס. ניתן גם לחפש בגוגל , אם יש פורום העוסק ברפואת עור בילדים, גם באתרים אחרים. כל טוב