בן 14 ו7 חודשים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

22/03/2011 | 15:35 | מאת: בדוי

האם פירסינג בגבה ישאיר צלקת? אמרו לי שבגיל הזה בגלל שהעור נמתח אז כן זה נכון?

22/03/2011 | 20:02 | מאת: אהובה

שלום לך, אין רופא בפורום זה ! לפי מספר תשובות, שקראתי, של רופאים לשאלה דומה, הבנתי שאכן אחת הבעיות היא צלקות שנשארות לאחר מכן. וזו לא הבעיה היחידה שיכולה להתעורר ... אתה יכול לשאול בפורום "רפואת עור ומין" ו/או בפורום "רפואת עור אסתטית" כדי לקבל תשובה מוסמכת מרופא. בנוסף, אין לי את פירטי החוק, אבל נדמה לי שצריך אישור של ההורים בגיל כזה ?!