ציפורל

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

20/02/2011 | 01:03 | מאת: שחר

קיבלתי מרשם מבית חולים לציפורל לבני בן ה- 7 הוא שוקל 31 ק"ג קיבלתי בבית המרקחת צפורל 500 מ"ג, נתתי לו 2 כדורים כבר פעמיים היום ב- 5 אחה"צ וב- 1 בלילה, רק כרגע בלילה שמתי לב שזה 500 מ"ג ולא 250! האם זה מסוכן לתת מינון כזה גבוה? מה אעשה?

20/02/2011 | 11:29 | מאת: אהובה

שלום שחר, אין בפורום זה רופא וגם לא רוקח. הכי מהיר, יעיל והגיוני הוא להתקשר בטלפון למחלקה או לרופא בבית החולים שנתן לך את המירשם. לחילופין - לרופא הילדים שלך בקופת החולים, או כל רופא ילדים אחר. ייתכן שגם רוקח יוכל לעזור. יש אמנם פורומים בנושא רפואת ילדים ובנושא ייעוץ תרופתי, אבל אני מניחה שאת מבקשת תשובה בהקדם, ולכן מה שכתבתי למעלה. מענה בפורומים אינו מיידי . כלל טוב