ליצנות רפואית - סיכון או חוויה?

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

14/02/2011 | 20:01 | מאת: יצחק

כדי להיכנס לעבוד בבית חולים עלי לקחת חיסון צהבת,הפטיטים וטטנוס. בילדות היתה לי צהבת. כעבור 12 שנים קיבלתי חיסון נוסף בצבא. ולדעתי עוד חיסון מאוחר יותר. אם אני מאובחן כנירופיברומטוזיס האם חיסונים יתקבלו אצלי בסדר ו בכלל הכניסה להסתובב בין חולים.תודה

14/02/2011 | 21:10 | מאת: אהובה

שלום יצחק, אין רופא בפורום זה. הפטיטיס זו המילה בלועזית ל- צהבת, ויש כמה סוגי צהבת. לגבי עבודה בבית חולים , נסה לשאול בפורום 'מחלות זהומיות'- http://www.doctors.co.il/forum-312 ולדעתי כדאי שתתייעץ עם רופא המשפחה ו/או רופא אחר שמטפל בך. כל טוב