הייי אני עושה עבודה בבית הספר ואני חייבת עזרה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

06/02/2011 | 15:57 | מאת: jen

עושים לנו עבודה בבית הספר בשם התזונאי המתחיל ואני קיבלתי בהגרלה את המחלה צפדינה ! יש 3 חלקים והחלק השלישי זה על סטטיסטיקות של המחלה אני צריכה לדעת-מהי שכיחותה של בעיית התזונה / מחלה באוכלוסייה ?פרטי -האם יש הבדלים בשכיחות הבעיית תזונה / מחלה בין המינים ?פרטי -האם יש הבדלים בשכיחות בעיית התזונה / מחלה בארצות שונות ?פרטי

07/02/2011 | 17:02 | מאת: אהובה

שלום לך, את יכולה לנסות להיעזר במנוע החיפוש של גוגל. רישמי: צפדינה scurvy בהצלחה

07/02/2011 | 20:31 | מאת: ג'ן

חיפשתי ובגלל זה באתי לכאן,אפילו שאלתי רופאים והם אמרו שאין להם מושג\: