אתר עם המלצות על כדורים למניעת כאבים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

16/12/2010 | 16:24 | מאת: א.א.

שלום, אני מחפש אתר שבו ישנן המלצות על כדורים (מכל סוג שהוא) למניעת כאבים. ההמלצות יכולות להיות של רופאים, מומחים או כאלו שהתנסו בתרופות. תודה

17/12/2010 | 19:08 | מאת: אהובה

שלום א.א. אני מניחה שאתה מתכוון לפורום מתאים. בדוקטורס יש כמה פורומים העוסקים בכאב,למשל: -------------------------------------- דיכאון וכאב הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב כאב בקרב חולי סרטן כאב גב תחתון - אנקילוזינג ספונדיליטיס AS כאב ורפואה סינית כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים מיגרנה וכאבי ראש ייעוץ תרופתי תרופות ורוקחות-תמיכה תוכל למצוא אותם ברשימת הפורומים המלאה: http://www.doctors.co.il/all בפורומים אפשר לקבל מידע כללי, והמלצה לטיפול בכאב מקבלים בד"כ מרופא בייעוץ אישי. שבת שלום