ההבדל בין אחות לאחות בכירה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

11/12/2010 | 23:58 | מאת: ליבי

השאלה בגוף הכותרת, והשאלה היא גם האם יש הבדל בין הלימודים בשני המקרים?

12/12/2010 | 22:13 | מאת: אהובה

ליבי, לפי הידוע לי , ידע אישי בלבד: - יש בין האחיות: אחיות מעשיות אחיות מוסמכות אחיות מוסמכות עם תואר אקדמי בסיעוד אחיות מוסמכות עם או בלי תואר אקדמי שהמשיכו והשתלמו בקורסים נוספים כמו - מיילדות, טיפול נמרץ,אחיות חדר ניתוח ועוד. אני חושבת שאחות בכירה - הכוונה בעיקר לבעלת וותק רב פלוס תפקיד בכיר כמו אחות אחראית מחלקה בבית חולים וכד'. (בפורום "מיילדות" יש אחיות מיילדות שעונות לשאלות, נסי גם שם) את יכולה להיכנס לאתרים של בתי הספר לסיעוד ולעיין במסלולי הלימודים. למשל, בית הספר לסיעוד "אסף הרופא" - http://www.asafschool.co.il/ רישמי בגוגל -בית ספר לסיעוד- או - בית ספר לאחיות- ותגיעי לאתרים נוספים.