ההבדל בין רוקח לרוקח בכיר

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

11/12/2010 | 23:56 | מאת: ליבי

הרבה פעמים רואים תוכניות טלויזיה בהן המנחה מראיין רוקח בכיר או רוקח , מה ההבדל?

12/12/2010 | 20:43 | מאת: אהובה

שלום ליבי, אני מציעה לך לשאול בפורום "ייעוץ תרופתי" אותו מנהלים מספר רוקחים- http://www.doctors.co.il/forum-2202 לפי מה שאני מבינה, רוקח בכיר - מתכוונים למי שסיים תואר מתקדם , מעבר לתואר ראשון בבית ספר לרוקחות , ו/או רוקח בתפקיד בכיר , כמו למשל רוקח אחראי/ראשי בבית מרקחת במוסד רפואי גדול. אבל בפורום הנ"ל , אני מניחה שתקבלי תשובה מוסמכת ... אהובה