עיוות -התנפחות חצי פנים-דחוף

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

28/10/2010 | 17:18 | מאת: שלי1

שלום רב, אני פונה אליכם מתוך דאגה לאמא שלי. בפעם הראשונה שזה קרה, זה היה לפני 5 שנים. אמא שלי קמה בבוקר עם עיוות בפנים, כלאזור השפה שמתחת לאף נפוח מאוד בנוסף כל אזור האף הימני אל חלל הלחיים. וכל זה מלווה בחום... היא לקחה אנטיביוטיקה מוקסיפן וזה עבר לאחר יומיים בערך לאחר מכן זה חזר כל שנה בערך והיום זה קרה שוב.. אני ממש מודאגת ומבקשת את עזרתכם , מה זה יכול להיות? היא טוענת שזה דלקת חניכיים ומסרבת ללכת להיבדק. אנא הפנו אותי לגורם הרצוי.. תודה

28/10/2010 | 17:44 | מאת: אהובה

שלי, בפורום זה אין רופא. ההגיון אומר, שאי אפשר לאבחן מה יש לאמא שלך דרך מסך המחשב. באפשרותך ליצור קשר טלפוני עם רופא המשפחה ולהתייעץ אתו מה לעשות. כנ"ל עם רופא השיניים של אמא. אפשר גם להתייעץ עם אחות מוסמכת במוקד טלפוני 24 שעות ביממה, אם אמא בקופת חולים כללית, המספר של המוקד 2700*. אני משערת שיש אפשרות כזאת גם בקופות האחרות. במסגרת דוקטורס את יכולה לשאול בפורום "רפואת משפחה", לקבלת עצה כלשהי. כל טוב