שיעול נבחני

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

21/10/2010 | 12:07 | מאת: מילי

שלום, אני אמא לילד בן 4, 13 ק''ג, שמזה יומיים סובל מסטרידור שמחמיר בשעות הלילה,עם עליית חום. הרופא נתן לנו מרשם של betnesol חד פעמי , 10 כדורים בתוך כוס מים,רציתי לדעת אם זה מינון לא מוגזם מדי ואם יש דרכי טיפול טבעיות יותר?

21/10/2010 | 12:49 | מאת: אהובה

שלום מילי, יש 2 פורומים העוסקים ברפואת ילדים, של ד"ר שינהר ושל בי"ח הלל יפה. בנוסף יש פורום העוסק ברפואה משלימה לתינוקות, נוער וילדים. תוכלי למצוא אותם ברשימת הפורומים המלאה. כמובן שכל עצה ומידע שתקבלי לא מחליף את הייעוץ האישי. רפואה שלמה