מספר מיטות אישפוז בכל בית חולים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

21/10/2010 | 10:11 | מאת: דנה

האם כאשר אומרים סטטיסטית כמה מיטות אשפוז יש בבית חולים ולא במח' מסויימת, זה כולל גם את מיטות האשפוז של אשפוז יום ,והאם בכלל באישפוז יש מיטות כמו באשפוז לילה או שאלה חדרים שרק מקבלים טיפול והולכים הביתה?

21/10/2010 | 12:45 | מאת: אהובה

שלום דנה, אני מניחה שאת זקוקה לנתונים בשביל עבודה כלשהי באוניברסיטה, וגם אם לא ... אם הנתונים הגיעו ממשרד הבריאות, את יכולה לפנות ליחידה לפניות הציבור במשרד הבריאות, במסגרת בקשה למידע ולבקש פרטים והבהרה נוספת. http://www.health.gov.il/pages/default.asp? PageId=4232&catId=592&maincat=5 ^^^^^^ אם את הנתונים קיבלת מהנהלת בית חולים מסויים, פני אליהם ובקשי הבהרה. למיטב ידיעתי, מיטות לאשפוז יום יש לעיתים במסגרת מרפאות החוץ ולעיתים במסגרת מחלקות האשפוז. כל טוב