דלקת ריאות חריפה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

20/10/2010 | 15:47 | מאת: אוסנת

שלום רב, לפני כשבועיים במקום עבודתי צבעו מבחוץ עם ריח חריף מאוד, באותו יום החלו לי סחרחורות ואיבוד הקול, (הנני גננת),מאז ועד היום חלה הידרדרות רבה במצבי, כאשר צילום החזה שלי הראה כי יש לי דלקת ריאות, המימצא: ריאות-פקעים רבים מימין.צ.חזה מ10.10-תסנין ב-RML וסגמנט אחרוRUL, SAT-95%. טופלתי ברוקסו ובאוגמנטין וגם במשך חמישה ימים באנטיביטיקה דרך הוריד במוקד קופ"ח מכבי ברוצפין. בנוסף ביממה הארונה מלווה בכאב חד בצד הימני,במותן, הייתכן שזה כתוצאה מהשיעול והליחה? אין שיפור במצב, לתשובתכם אודה, אוסנת.

20/10/2010 | 23:10 | מאת: אהובה

שלום אוסנת, אין רופא בפורום זה !!! ואני לא חושבת שניתן לאבחן מה קורה אצלך באמצעות האינטרנט. לדעתי, כדאי שתתייעצי עם רופא שטיפל בך, או עם רופא המשפחה, או שתיפני למוקד רפואי כלשהו. ניתן להפנות את השאלה לרופאים בפורום רפואת משפחה - http://www.doctors.co.il/forum-1 (אבל לא במקום ייעוץ אישי ממשי...) כל טוב