Central Retinal Vein Occlusion

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

16/10/2010 | 09:53 | מאת: דן

שלום.אני בגיל ה30 לחיי ואובחנה אצלי הבעיה הנ"ל לאחר אין ספור התייעצויות ובדיקות אצל מיטב הרופאים,וכשנוכחתי כי זריקות אווסטין הן הפיתרון היחידי שמוצע[שהוכח כפיתרון זמני,התופעה חוזרת כל מספר חודשים],התחלתי לצרוך קנאביס. נדהמתי לגלות כי מאז שהתחלתי לעשנו,התופעה מתגמדת,כלומר יש חסימה אבל היא חולפת מעצמה תוך מספר שניות האם יש מידע רפואי בין השניים?או איזהשהוא קשר תרופתי.תודה

20/10/2010 | 23:03 | מאת: אהובה

דן, יכולה רק להציע לך לשאול גם בפורום רישתית השני, מכיוון שבפורום ששאלת,, של בילינסון, עדיין לא קיבלת תשובה, הנה- http://www.doctors.co.il/forum-33 כל טוב