תנועתיות ברגל בזמן מנוחה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

06/10/2010 | 12:35 | מאת: דורי

מזה זמן יש לי תנועות לא רצונית ברגל ימין כשאני שוכבת, בעיקר על הבטן אבל לפעמים גם כשאני על הגב. הרגל כאילו קופצת, ולפעמים כל הגוף מתעוות מעט, הייתי רוצה לדעת אם זו תופעה מוכרת בקרב האוכלוסייה, האם תהיה התגברות של התופעה והאם יש צורך לטפל בנושא? תודה.

07/10/2010 | 11:41 | מאת: אהובה

שלום דורי, אין רופא בפורום זה וברור שאי אפשר לבדוק ולאבחן דרך מסך המחשב. לדעתי, הכתובת שאליה אפשר לפנות הינה רופא/ת המשפחה, ולפי הצורך הוא אמור להפנות למומחה אחר. למידע כללי נסי לשאול בפורומים: רפואת משפחה נוירולוגיה וכדאי לציין גיל, רקע רפואי וטיפול תרופתי. מקווה שתוכלי לקבל עצה מכוונת כלשהי. כל טוב!