גן אחראי על ביישנות

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

03/10/2010 | 19:23 | מאת: אוסנת

הייתי רוצה לברר לאור כתבה בחדשות על אנשים הסובלים מביישנות יתר ומציאת הגן שאחראי על הביישנות וגם תרופה שנוסתה לפי הכתבה בחו"ל בהצלחה האם זה קיים בישראל ואיך ניתן לבדוק את זה כול זה לאור שאני ביישנית וקשה לעיתים רבות למצוא שפה משותפת וגם ילדיי מאוד ביישנים. אודה לתשובה

07/10/2010 | 11:34 | מאת: אהובה

שלום אוסנת, לא ראיתי את הכתבה.. נסי לשאול בפורום גנטיקה באתר משרד הבריאות: http://www.health.gov.il/forums/forum.asp?cid=25&fid=14 כל טוב!