האוגר שלי

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

12/09/2010 | 14:22 | מאת: ירדן

יש לי שני אוגרים. אחד אני יודעת שהוא זכר ואני לא יודעת אם השני הוא זכר,קוראים לו גיבור. לגיבור מתחילה לצמוח כזו בלוטה בבטן,וזה אומר שהוא זכר אבל מצד שני אני חושבת שהוא נקבה מפני שגדלה לו הבטן,ויורד לו דם מאיבר המין ובגלל זה אני חושבת שהוא נקבה והוא בהריון... אני מאוד אודה אם תענו לי כי זה מאוד חשוב לי ואני מאוד משתוקקת להחזירם לחנות החיות. תודה

12/09/2010 | 20:54 | מאת: אהובה

ירדן, תשאלי בפורום וטרינריה. תמצאי אותו ברשימת הפורומים המלאה. אהובה