בכתף היד - יש קרע בגיד וכאבים חזקים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

02/09/2010 | 23:18 | מאת: יוני

ביקרתי אצל אורטופד לאחר אולטרסאונד ,ראה צילום של הכתף אמר שיש קרע בגיד של 12 מ"מ ,ויש לי דלקת. התרופה שקיבלתי ארקוקסיה 90 מ"ג - כדור 1 ליום . כעבור 4 ימים אני חש בכאבים עזים,ואני נרדם. האם יש להחליף את התרופה? מה אתם מציעים , האם אטופן מתאים? נא תשובתכם בהקדם. תודה.

07/09/2010 | 14:28 | מאת: אהובה

שלום יוני, נסה לשאול בפורומים המתאימים מתוך קטגוריה - אורתופדיה: http://www.doctors.co.il/all-2654/ ובלי קשר, כדאי שתתייעץ שוב עם הרופא המטפל שלך. בפורום כאן אין רופא! שנה טובה, אהובה