סילברול על הפנים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

17/08/2010 | 12:23 | מאת: מתן

לא מזמן קיבלת כוויה קלה בפנים, באיזור הלחי. הכוויה לא רצינית(האור נעשה אדום וחם), לא היו שלפחויות או דברים רציניים. כשמצאתי בבית את המשחה סילברול ראיתי שהיא משחה נגד כויות, השתמשתי במשחה יום 1 על איזור הכוויה. לאחר יום מרכז הכוויה ירד ונחשף אור ורוד. כשקראתי באינטרנט הבנתי שסילברול לא מומלץ לשימוש על הפנים ושהוא יכול להשאר כתמים. השאלה שלי היא - האם אחרי שימוש חד פעמי של 24 בסילברול על הפנים יכול להיווצר סימן בלתי הפיך או שהסימן הורוד גם הוא יתרפא. אני רוצה לציין שלאחר שקראתי באינטרנט על הסכנה של סילברול הלכתי לרופא וקיבלתי את המשחה "תריאולון" וכעת אני משתמש בה על כל איזור הכוויה. האם השימוש שלי בסילברול החד פעמי של 24 שעות ישאיר סימן?

18/08/2010 | 13:59 | מאת: אהובה

מתן שלום, נסה לשאול בפורומים: - רפואת עור ומין - ייעוץ תרופתי - כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית כל טוב