הרעלת עופרת

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

16/07/2010 | 10:12 | מאת: פינני

שלום מזה שנים שאני נוטלת תרופות איורוודיות (הודיות) וטיבטיות . בשנה האחרונה אני סובלת ממגוון רב של תסמינים כגון: איבוד שיווי משקל, סחרחורות, תנועות בראש, נוקשות בשרירים עד כדי קושי בהליכה, בחילות, חולשה כללית עד כדי תחושת עלפון ועוד. כל הבדיקות הרפואיות שעשיתי לא הראו דבר. לאחרונה הייתי אצל מטפל אלטרנטיבי והוא חושד בהרעלת מתכות. נזכרתי שחברה שלי חטפה הרעלת עופרת והייתה על סף מוות כאשר התגלה שהתרופות האיורוודיות שלקחה היו בעלי אחוז מסוכן מאד של עופרת. כיצד אני יכולה לבדוק זאת? רופאת המשפחה שלי לא ידעה כיצד? האם יש מרכזים שמתמחים בהרעלות ממתכות? אודה על תשובתכם

16/07/2010 | 18:01 | מאת: אהובה

שלום פינני, ממש לא בטוחה אם זה המקום, אבל אפשר לנסות- המכון הארצי למידע בהרעלות, בבי"ח רמב"ם (יש שם מס' טלפון)- http://www.rambam.org.il/מחלקות+ומרפאות/אגף+מעבדות/מידע+בהרעלות/default.htm שבת שלום