מוסמך במדעי הרפואה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

12/07/2010 | 15:02 | מאת: ורדה

שלום אהובה, רציתי לשאול אותך האם מוסמך במדעי הרפואה, הכוונה היא לתואר שני במדעי הרפואה, ואיך יכול להיות שאדם שמוסמך במדעי הרפואה, לא רשום כרופא במשרד הבריאות?

12/07/2010 | 16:19 | מאת: אהובה

שלום, חיפוש קצר העלה: קיראי כאן מה שכתוב באתר של אוני' ת"א לגבי תואר מוסמך למדעי הרפואה http://go.tau.ac.il/index.php/ma/what-to-learn/medicine/medicine-science מי שלומד לתואר מוסמך למדעי הרפואה הוא לא בהכרח רופא, אלא גם בוגרי אוניברסיטה בתחומים אחרים (תראי בסעיף 'תנאי רישום וקבלה') רופא (תואר דוקטור לרפואה) הוא מי שסיים בהצלחה לימודים בבית ספר לרפואה , 6 שנים פלוס שנה סטאז', סיים את כל חובותיו , בחינות ועבודות, וקיבל רשיון לעסוק ברפואה. מידע נוסף, מדוייק ומוסמך , רצוי שתקבלי באוניברסיטה עצמה. אהובה