משקאות דיאטטיים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

21/06/2010 | 22:47 | מאת: אסנת

שלום, ברצוני לדעת אחת ולתמיד האם יש רע במשקאות עם האספרטיים וכל החומרים הממתיקים האחרים? האם יש בעיה עם תרופות פסיכיאטריות וחומרים ממתיקים? בתודה מראש אסנת.

22/06/2010 | 10:48 | מאת: אהובה

שלום אסנת, גם אני קוראת מדי פעם על דעות נגד הממתיקים למיניהם ועל טענות הפוכות.. לא נראה שמישהו יוכל לתת לך תשובה לכאן או לשם בבטחון של 100 אחוז.. אני מציעה לך לשאול בפורום "תזונה קלינית" של מרכז רפואי רמב"ם ולגבי תרופות פסיכיאטריות - בפורומים "פסיכיאטריה" ובפורום "ייעוץ תרופתי" וכדאי לציין בשאלתך לאילו תרופות בדיוק את מתכוונת. את הפורומים תמצאי ברשימת 'כל הפורומים' אהובה