דאודורנט במפשעה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

09/06/2010 | 14:13 | מאת: אורי

שלום, במהלך היום אני מזיע הרבה במפשעה כך שיש יש ריח לא נעים, רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בדאודורנט עם אלומיניום בלי שאיבר המין יפגע ובלי שתאי המין יפגעו, זה אפשרי? או שאולי יש פיתרון אחר בבעיה ללא ניתוח..?

10/06/2010 | 00:26 | מאת: ליבי

לא טוב דיאודורנט לאזור כזה ובטח שלא עם אלומיניום , גם לבית השחי לא טוב עם אלומיניום. עכשיו קיץ ואם זה מצבך אז כדאי אפילו להתקלח פעמיים ביום. אפשר גם להשתמש במגבונים. אפשר גם להחליף תחתונים כמה פעמים ביום כי הריח נדבק לתחתונים ואז מה שגורם לריח רע זה התחתונים. אם תגלח את השערות תיווכח שתזיע פחות וגם תריח פחות רע. במקלחת - תשים אבקת סודה לשתיה בידך ומעל סבון נוזלי ועם זה תסבן את העור עליו גודלות שערות, זה מונע ריחות לא נעימים