שלום יש לי בעיה שאני לא יודע אם זה רק אצלי

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

07/05/2010 | 14:20 | מאת: בן 14

או שאצל כולם זה ככה: בימים שאני לא נחשף לשמש , השרירים מתכווצים ומתעוותים, מרגיש עייף הראש כואב וכבד ואין אנרגיות.. וכאשר אני נחשף לקרני השמש משהו כמו רבע שעה ביום כל התופעות האלה נעלמות כלא היו, אבל שעובר יום מהחשיפה זה חוזר. עשו לי בדיקה לויטמין D ולא חסר. הרמה 40 נג.. מה הקטע הזה עם השמש? מה היא עושה שלאחר חשיפה היא פותרת את הבעיות האלה? יש לזה הסבר הגיוני? והאם זה רק אצלי ככה? או אצל כולם? תודה רבה.

10/05/2010 | 05:49 | מאת: יפית

אולי השמש עושה לך טוב מבחינה נפשית וכאשר אתה לא נחשף לשמש זה משפיע עליך גופנית.