חמותי חולת לב

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

29/04/2010 | 09:59 | מאת: נאנוששששש

חמותי עברה צינתור והמליצו על נתוח מעקפים ..ולאחר כמה ימים בבילנסון החליטו הרופאים שנתוח מעקיפים מסוכן בשבילה..היא בת 80 לא הולכת עם גב ישר..ולא זזה הרבה ..יש לה סכרת ולחץ דם גבוה היום היא אמורה להשתחרר ואנחנו מאד רוצים שתהיה בבית הבראה הלכמה ימים ..איך אפשר ואם יש בנתניה? והאם הכל על חשבוננו? אין לה מושלם לבנים שלה יש האם ישגיחו עליה שםגם?

29/04/2010 | 12:13 | מאת: אהובה

שלום! תנסי לשאול את העובדת הסוציאלית במחלקה בבית החולים, אם יש לה מידע לגבי בית הבראה /החלמה מתאים באיזור. תבקשי פרטים גם לגבי אפשרות לקבל עזרה בבית , כמו למשל - במסגרת גימלת סיעוד מהביטוח הלאומי. אם את מתכוונת לביטוח מושלם של קופת החולים - למיטב ידיעתי, זה ביטוח אישי ולא קשור לביטוח של הבנים שלה. אבל תשאלי בקופה, אולי יש אפשרות כלשהי לסייע לה , בלי קשר לביטוח מושלם. בריאות וכל טוב

29/04/2010 | 12:34 | מאת: אהובה

מבקשת להוסיף - מה שיהיה בהמשך , לאחר שחרורה , תלוי כמובן במצבה הרפואי. אם ימליצו לכם שהיא זקוקה להשגחה 24 שעות, זה כבר סיפור אחר, ועובדת סוציאלית אמורה להסביר לכם את האפשרויות במקרה כזה.