הזעה בלילה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

08/04/2010 | 13:15 | מאת: לי

אני בת 26 עבר יותר מחצי שנה אני סובלת מהזעה מרובה בלילה (מתעוררת להחליף בגדים ולפעמים גם מצעים). לא שיניתי דבר בהרגלים שלי. כ"כ גם התחילו להופיע פצעונים באיזור החזה סביב אותה תקופה של ההזעה. האם הבעיות קשורות? ממה זה יכול לנבוע? הייתי אצל רופא משפחה ועור ולא קיבלתי מענה מתאים. אילו בדיקות עלי לבקש לבצע?

08/04/2010 | 14:21 | מאת: אהובה

שלום לי, אין רופא בפורום זה. נסי לקבל עצה בפורום "רפואת משפחה". וכדאי לציין אם עשית כבר בדיקות כלשהן, ופרטים ככל האפשר לגבי תרופות אם את לוקחת, רקע רפואי אחר וכד'. בריאות, אהובה