alt/ cre ratio

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

08/04/2010 | 11:18 | מאת: מיקי

האם מישהו יכול לעזור לי להבין איזו בדיקה זו? עשיתי בדיקות דם והבדיקה הזו יצאה חריגה מאוד. הנורמל הוא בין 0-30 ואצלי יצא מעל 2000 ואין לי מושג מה זה.

08/04/2010 | 14:19 | מאת: אהובה

שלום מיקי, ניתן לשאול בפורום בדיקות דם ומעבדה - http://www.doctors.co.il/forum-3698 כדאי שתבדוק שוב אם אין טעות באיות שם הבדיקה. כדאי לציין גם על איזה רקע בוצעה הבדיקה, מהי הסיבה. בכל מקרה, הרופא שביקש לבצע את הבדיקה צריך להסביר את המשמעות בהתחשב ברקע הרפואי. בריאות, אהובה

12/04/2010 | 00:29 | מאת: KLM

מדובר על albumin/creat ratio - שבו נמצאה הפרשה מוגברת של חלבון בשתן