רופא עיניים הכשרה בפסיכיאטריה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

12/03/2010 | 04:00 | מאת: יון

האם רופאי עיניים עוברים גם הכשרה בפסיכיאטריה? כפי שרופאי המשפחה עוברים. ודרך אגב למה אין אתר רפואת עיניים למבוגרים בדוקטורס? יש רק לילדים. תודה.

12/03/2010 | 09:02 | מאת: אהובה

שלום יון, יש מגוון של פורומים בתחום רפואת העיניים בדוקטורס. אפשר להיכנס לרשימת הפורומים, לקטגוריה "רפואת עיניים" ולקבל את הרשימה כולה. (בריאות העין, קטרקט, גלאוקומה, רישתית ועוד) אינני רופאה, ולא ידוע לי על הכשרה בפסיכיאטריה במסגרת התמחות ברפואת עיניים, אבל אני מניחה שבמסגרת לימודי הרפואה הבסיסיים רוכשים ידע מסויים בכל אחד מתחומי הרפואה. אפשר לשאול את הרופאים באחד הפורומים הנ"ל. אהובה