קוסמטיקאית רפואית

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

01/03/2010 | 22:48 | מאת: טול

מה ההבדל בין קוסמטיקאית רפואית לקוסמטיקאית? והאם מתאים לשאול שאלה כזאת גם בפורום רפואת עור? תודה.

03/03/2010 | 10:31 | מאת: אהובה

שלום טול, רישמי בגוגל "קוסמטיקה רפואית" ותוכלי לקרוא אודות.. לפי מה שהבנתי לקוסמטיקאית רפואית יש יותר ידע רפואי ,תלוי גם היכן למדה. לעיתים היא עובדת בצמוד לרופאי עור או פלסטיקאים, אבל לא ברור לי מה מידת הפיקוח בארץ בנושא, ועד כמה זה קיים בשטח. נסי לשאול בפורום רפואת עור ומין, וגם בפורומים כמו: כירורגיה פלסטית ואסתטית, רפואת עור אסתטית, מילוי קמטים. אפשר לנסות ולשאול גם ביחידה לפניות הציבור במשרד הבריאות במסגרת חוק חופש המידע, הנה הפרטים ליצירת קשר- http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=1&catid=102&pageid=784 אהובה