הקאת-דם

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

01/03/2010 | 20:13 | מאת: zahava

תוך כדי שינה התעוררתי עם גירוי של שיעול ואחריו פרץ לי דם מהגרון נקי בצבעו וללא ליחה פשוט דם נקי אדום אדום ובלתי ניתן לשליטה. לא יכולתי לעצור בעדו. לאחר שנירגע מידיי כמה שעות התופעה חזרה על עצמה. ככה במשך יומיים. לא יכולתי לישון גם בתנוחה של שכיבה אלא רק בישיבה, אחרת היתה לי הרגשת מחנק בגרון והתפרצות נוספת של דם. כעת לאחר 5 ימים יש לי שיעול יבש יבש ללא ליחה או דם, עם כאב של לחץ בחזה. צילום חזה יצא תקין, בדיקות דם תקינות. מה עוד יכול להיות? קבעתי כעת תור לרופא ראות ויש לי גם תור ל-C.T צווארי ובית-חזה. הסימפטומים האלה יכולים להעיד על מה? סרטן? ברונכיט? דלקת ריאות? מה? מאוד מענין אותי לדעת..... אודה לכל אחד שיוכל לתמוך ולעזור....תודה מראש!

03/03/2010 | 10:35 | מאת: אהובה

שלום זהבה, אין בפורום זה רופא! ניתן לשאול בפורום "רפואת משפחה" , שם אפשר לקבל תשובה מקצועית מרופא, לגבי כיוונים אפשריים. בריאות, אהובה