היכן ניתן להשיג+שאלות?

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

18/02/2010 | 10:15 | מאת: בוקי

נטורפט המליץ לי להתחיל לקחת dhea -25mg היכן ניתן להשיג באזור פתח תקוה או השרון? dhea -25mg האם זה תוסף תזונה ממה מורכב? dhea -25mg לקחת עם האוכל הוא רחוק ? צריך לקנות גם ג'ינסניג קומפלקס(נוטרלייף) האם יש בית מרקחת מומלץ בסביבתי עם מחירים סבירים שאוכל להשיג את שנהים או לפחוות את הג'ינסניג קומפלקס?

18/02/2010 | 12:49 | מאת: אהובה

שלום בוקי, חיפוש בגוגל העלה פרטים אודות תוסף התזונה - http://www.health-store.co.il/?view=products&id=24137 למידע מקצועי , במסגרת האתר, נסה לשאול בפורומים: 'נטורופתיה' ואולי גם רופא אנדוקרינולוג יוכל לעזור, בפורום 'גיל המעבר וטיפול הורמונלי חלופי'. לגבי בתי מרקחת, מקווה שבפורומים האחרים ששאלת יוכלו לעזור לך, ואולי גם כאן תקבל מידע מגולשים אחרים.. אהובה

18/02/2010 | 21:51 | מאת: לבוקי

במחשבה שנייה - הקישור הוא מאתר של מי שמשווק /מוכר את התכשיר הנ"ל, כך שאינני יודעת עד כמה המידע מושלם או מדוייק אהובה