איכות ספירת זרע לאחר בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

27/01/2010 | 20:22 | מאת: חגי

ביצעתי לפני שבועיים בדיקת MRI עם חומר ניגודי תוך וורידי- גדוליניום. אשתי ואני לקראת תהליך קרוב של הזרעה i.u.i . האם ישנה התוית נגד לביצוע ההזרעה. האם ייתכנו מוטציות בספירת הזרע באחוזים גדולים יותר ?? מה ההשלכות להמשך ??

27/01/2010 | 23:33 | מאת: אהובה

שלום חגי, נסה לשאול בפורום "רדיולוגיה - בדיקות הדמייה...,- http://www.doctors.co.il/forum-3173 ומכיוון שפורום פריון הגבר לא פעיל כרגע, גם בפורום "פריון האשה והפרייה חוץ גופית" של פרופ' זיידמן אהובה