תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

26/01/2010 | 09:59 | מאת: שושן

אני מנסה להיכנס להריון זמן רב . בציעתי בדיקות דם ואני לא מצליחה להשיג את הרופא המטפל. מישהו יכול לעזור לי? ESTRADIOL(E2) <200 PMOL/L (FOLICULAR PHASE : 150 - 900 PMOL/L) (MID-CYCLE : 150 - 1900 PMOL/L) (LUTEAL PHASE : 150 - 1000 PMOL/L) (POST MENOPAUSAL < 150 PMOL/L ) FSH 34.40 MIU/ML (FOLLICULAR PHASE : 2.5 - 10.2 MIU/ML) (MID-CYCLE : 3.4 - 33.4 MIU/ML) (LUTEAL PHASE : 1.5 - 9.1 MIU/ML) (POST MENOPAUSAL ; 23.0- 116.3 MIU/ML) HCG QUANT.(S) NEGATIVE (BETA HCG < 5 IU = NEGATIVE) (BETA HCG > 25IU = POSITIVE) LH 15.70 MIU/ML (FOLLICULAR PHASE : 1.9 - 12.5 MIU/ML) (MID-CYCLE : 8.7 - 76.3 MIU/ML) (LUTEAL PHASE : 0.5 - 16.9 MIU/ML) (POST MENOPAUSAL :15.9 - 54.0 MIU/ML) PROGESTERONE 2.00 NMOL/L (FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L) (LUTEAL PHASE : 16.0-60.0 NMOL/L) (POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L) PROLACTIN 112.00 M/UL ( 59.00- 617.00) (*........) DHEA SO4 3.40 UMOL/L ( 0.60- 7.20) (...*.....) TESTOSTERONE 1.02 NMOL/L ( 0.30- 3.10) (.*.......) TSH 1.66 MIU/ML ( 0.34- 5.60) (.*.......) BL.GR.-RH B RH POSITIVE COOMBS INDIRECT NEGATIVE CMV-IGG 7.80 IU/ML ( 0.00- 0.39) (.........)*Positive (CMV IGG <0.4 IU/ML = NEGATIVE ) (CMV IGG 0.4-0.6 IU/ML = BORDERLINE) (CMV IGG >0.6 IU/ML = POSITIVE ) CMV-IGM NEGATIVE HBS ANTIGEN NEGATIVE HCV ABS NEGATIVE RUBELLA -IGG 42.70 IU/ML Immune (עד 15 : לא מחוסן ) (30-15 : כ"ל נוגדנים נמוך ) (יותר מי 30 :מחוסן ) TPHA NEGATIVE ANDROSTENED. 3.30 NMOL/L ( 1.60- 8.60) (.*.......) FREE TESTOST. 2.40 PMOL/L ( 0.19- 5.90) (..*......)

26/01/2010 | 11:43 | מאת: אהובה

שלום שושן, אין רופא בפורום זה. עקרונית, הרופא המטפל שביקש לבצע את הבדיקות הוא זה שצריך לפענח ולהסביר לך את התוצאות. במסגרת האתר את יכולה לשאול בפורומים אלו: (ייתכן וחשוב לציין את המועד במחזור , שבו ביצעת את הבדיקה) גינקולוגיה ופריון, של הלל יפה - http://www.doctors.co.il/forum-2285 פריון האשה .... של פרופ' זיידמן - http://www.doctors.co.il/forum-246 בהצלחה, אהובה