פוליו-פאציאליס

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

02/01/2010 | 22:58 | מאת: amalianili

בשנת 53 בהיות בת שנה חליתי בפוליו. עקב כך מחצית פני משותקות. בשנים האחרונות חלה החמרה במצבי.עד כדי כך שאיני מסוגלת לסגור את פי. האם זו תסמונת פוסט פוליו? עלי לציין שפני משותקות, הגפיים תקינות. מדוע ברוב המקרים נפגעו הגפיים, ובמקרה שלי נפגעו הפנים (לצערי..)? אמליה

03/01/2010 | 18:10 | מאת: אהובה

שלום אמליה, אין בפורום זה רופא! האם התייעצת עם רופא המשפחה שלך? בכל אופן, כדאי שתבדקי אם חשוב שתקבלי ייעוץ באחת המרפאות שעוסקות בפוסט פוליו או אצל מומחה מתאים אחר. על פי המידע באינטרנט, יש מרפאות כאלו ב"שיבא" "הדסה", "אסף הרופא" וייתכן ויש עוד. כל טוב, אהובה