מעוניין להשתתף בניסויים קליניים בתשלום

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

03/12/2009 | 19:58 | מאת: סטודנט

הי. אני סטודנט, ירושלמי, בן 26, בריא, מעוניין להשתתף בניסויים קליניים בתשלום. (בשביל הכסף). אתם יכולים להמליץ לי לאן אני יכול לפנות? תודה!

04/12/2009 | 15:23 | מאת: אהובה

שלום לסטודנט, יש בתי חולים שבהם נערכים מחקרים קליניים. (ראיתי באתרים של איכילוב ושל רמב"ם, למשל..), http://www.tasmc.org.il/news/104.htm אני מבקשת לציין שאין לי כל המלצה ו/או דעה בעניין, וזה מידע בלבד שמצאתי באתרים. לא התנסיתי ולא בדקתי לעומק את מה שכרוך מכך . אהובה

06/12/2009 | 01:33 | מאת: תודה

11/12/2009 | 03:31 | מאת: ד"ר דוליטל

להפוך לחולה. מה שווה הכסף שתקבל אם לא תוכל לחזור ולהיות בריא כפי שהיית. אל תכניס גוף בריא למיטה חולה , עדיף להרוויח כסף משיעורים פרטיים ובכל עבודה אחרת.

29/12/2009 | 19:08 | מאת: סוזאבי

גם אני רוצה לקבל פרטים. סוזאבי