כאב ביד שמאל

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

14/11/2009 | 23:20 | מאת: אבישג

שלום, מזה 3 ימים יש לי כאב בא וחולף ביד שמאל. הכאב אינו כאב חד או בלתי נסבל ולעיתים במהלך היום אני כלל לא סובלת מזה. אבל לעיתים הוא נמשך גם מס' שעות- כאב בכל היד, לא בנקודה אחת ספציפית. רציתי לדעת מה זה יכול להיות ואיזה בדיקות עלי לעשות כדי להיות רגועה ושהכאב יפסק לחלוטין? תודה רבה :)

18/11/2009 | 13:46 | מאת: אהובה

אבישג, אין בפורום זה רופא !! מכיוון שאי אפשר לאבחן מקור כאב דרך מסך המחשב, בהנחה שתיתכן יותר מסיבה אחת לכאב, ומכיוון שאי אפשר גם לדעת אם יש דחיפות להיבדק, הייתי ניגשת להתייעץ עם רופא . אפשר לפנות לפורומים כמו למשל "רפואת משפחה", לקבלת מידע כללי, אבל זה לא מחליף ייעוץ אישי ולא סיבה לדחות ייעוץ כזה. מכיוון שעברו ימים אחדים מאז ששאלת, אני מניחה שכבר שאלת ונבדקת ע"י רופא. אהובה