גרד / גירוי

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

13/11/2009 | 11:16 | מאת: דני

מזה כ15 שנה גרד / גירוי במפשעות עם תקופות רמיסיה. אובחן ע"י רופאי עור שונים כאריתרסמה / פסוריאזיס אינברסה וכו', טיפולים קונבנציוניים שונים ואלטרנטיביים קלסאיים לא פתרו את בעיית הגרד והגירוי, אך חלק מהם כן ניקו את הפריחה במקום שנקראת בד"כ כמו XERORIS CRURIS. רופא עור לאחרונה המליץ לשקול בלוק עצבי באמצעות זריקת לידוקאין, דבר שנשמע לרופא המשפחה כפעולה אגרסיבית למדי. האם יש פתרון סביר אחר שניתן באמצעותו להשתיק את הגירוי / גרד בהנחה שהפריחה עצמה אינה מסוכנת ואינה מהותית. תודה

17/11/2009 | 15:06 | מאת: אהובה

דני, תנסה לשאול בפורומים העוסקים ברפואת עור ובפסוריאזיס. מקווה שתמצא פתרון לבעייתך, אהובה