פוסט פוליו והפרעות שינה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

12/11/2009 | 21:27 | מאת: עינב

שלום רב, אני סטודנטית לפסיכולוגיה בבר אילן ועורכת מחקר בנושא פוסט פוליו והקשר שלו אם קיים להפרעות בשינה. איפה אוכל למצוא מחקרים שנעשו לגבי התסמונת? מי נחשב למקור מוסמך בנושא? תודה מראש ויום טוב, עינב

12/11/2009 | 23:21 | מאת: אהובה

עינב, אני מניחה שבמנוע חיפוש כמו גוגל תדעי לחפש חומר .. בנוסף אפשר לנסות ולהתעניין באחת ממרפאות פוסט פוליו שקיימות בכמה בתי חולים, ורשימה של חלק מהן צירפתי בתשובה כמה הודעות למטה בעמוד זה, ל"יפי" . מקום נוסף שעולה בדעתי , שאולי תקבלי בו מידע - במרכז לרפואת שינה של הטכניון. בהצלחה, אהובה