cmv בהיריון

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

11/11/2009 | 18:35 | מאת: שירי

שלום לכם נדבקתי בוירוס ה-CMV בשבוע 25 להיריון והדבקתי את העובר זו הדבקה ראשונית שלי בוירוס ורציתי לדעת מה הנזקים שיכולים להיגרם לעובר האם להפסיק את ההיריון מה אתם מציעים.אני צריכה תשובה דחופה בבקשה.אני עכשיו בשבוע 35 ועדיין אין לי החלטה. כל הבדיקות שעשיתי אחרי המי שפיר היו תקינות.MRI תקין וסקירות מערכות תקינות ,התפתחות וגדילה תקינות תוגה מראש

12/11/2009 | 23:24 | מאת: אהובה

שירי, שאלות בנושא הריון ולידה מתאים להפנות לרופא נשים, באחד מהפורומים העוסקים בכך, וגם זה לא במקום ייעוץ אישי. בפורום זה אין רופא. כל טוב, אהובה